Toe aan een energie-BOOST?!

Hé ondernemer! Stel je eens voor. Je hebt een enorme drive en wilt succesvol zijn. Je stopt al je beschikbare tijd en energie in je bedrijf. Je vindt het heerlijk om aan je bedrijf te werken. Tegelijk voel je de druk die je jezelf hebt opgelegd. De lat ligt hoog, want je bent ambitieus. En soms ook een pietje precies. Je wilt het góéd doen. Dat heb je met alles, en de werk-privé-spagaat is soms bijna pijnlijk aanwezig.

Gaandeweg merk je dat je – hoewel je het nog steeds geweldig vindt om aan je bedrijf te werken – minder gedaan krijgt, je energie afneemt, je af en toe last hebt van hartkloppingen. Je voelt je opgejaagd, kunt moeilijker ontspannen en slaapt ook niet al te best meer. Je ziet jezelf kribbig en kortaf reageren tegen je partner, kinderen, vriendinnen. Je voelt dat je je op een helling bevindt en bent niet bij machte aan de rem te trekken.

Langzaam maar zeker zie je een afgrond opdoemen. Je raakt in paniek: die afgrond in, dat wil je niet! Wat je moet doen om dat te voorkomen, weet je eigenlijk niet. Gaan sporten, om fitter te worden? Maar je bent al zo moe. Gezonder gaan eten? Maar waar begin je dan? En wat is nou eigenlijk gezond eten? Beter slapen. Ja. Goed plan. Maar hoe dan? En minder stress hebben...uhhhh...daar helpt die naderende afgrond niet bij. Je zit met je handen in je haar. 

En één ding weet je intussen zeker:

dit moet stoppen.

En je kunt het niet alleen.

Stel je nou eens voor hoe het zou zijn als je op dit punt zou kunnen terugvallen op iemand die je steunt. Iemand die verhaal begrijpt, die het zelf heeft meegemaakt en die je met praktische tips weghoudt van de afgrond.

Zodat je:

 • die helling weer opkrabbelt in plaats van verder afglijdt
 • weer stappen kunt zetten met je bedrijf, zonder dat hinderlijke opgejaagde gevoel en die eeuwige spagaat
 • aan de slag gaat op jouw manier, die bij jouw leven past, met aanpassingen die direct zorgen voor meer energie
 • je je gezondheid en energie op de next level brengt
 • je je geen zorgen meer hoeft te maken over een gebrek aan energie en een haperende gezondheid

Wat zou dat met je doen? Als je je gesteund en begrepen voelt? Als je weet dat je met wat hulp het tij kunt keren?

Hoe zou je je dan voelen...?

En het kàn. Nu. Met mijn hulp. Met BOOST!.

Dit ga je doen:

BOOST! is het persoonlijke coachingstraject waarin ik je een half jaar lang intensief ondersteun bij het aanpassen van je leefstijl. 

 • We starten met een uitgebreid gesprek, waarin we samen kijken welke aanpassingen voor jou nodig en haalbaar zijn.
 • Daarna begeleid ik je gedurende een half jaar intensief bij het realiseren van deze aanpassingen.
 • ​Aan de hand van praktische opdrachten ga je stap voor stap aan de slag met mijn tips.
 • ​In de BOOST!-bibliotheek vind je uitgebreide achtergrondinformatie bij mijn tips. Want als je weet waaróm je doet wat je doet, is verandering veel makkelijker te realiseren.
 • ​De besloten Facebook-groep is er voor steun en inspiratie.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

De sleutel tot succes

Krijg de tools die nodig hebt voor een succesvolle BOOST! Werk aan je mindset, doelen, tijd, keuzes, gewoonten en support.

Boost je voeding

Geef je voeding een BOOST! en krijg er energie voor terug. Met tips & trucs, maar zonder hypes. Aan superfoods en crashdiëten doe ik niet.

Boost je leefomgeving

Je brengt hele dagen door in je huis en of op je werk. Leer hoe je met simpele aanpassingen deze plekken kunt BOOST!-en tot jouw favorite places to be.

Boost je beweging

Minder zitten + meer bewegen = meer energie. alles over spieren en verbranding, met een heleboel oefeningen. Zonder sportschool. Move that ass!!

Beat stress, boost ontspanning

Stresskip of -haan? Leer hoe je daar minder last van hebt. Met veel relaxte tips. Want een beetje meer ontspannen geeft je bergen energie! Let it go, let it go....

Beat je comfortzone

Weg met comfort! Afzien rules! Daag jezelf eens uit. Gewoon thuis. Of op het werk. Doe eens gek, loop eens uit de pas, ga eens tot het gaatje. Omdat elke dag comfort ook niet helemaal gezond is.

Boost je slaap

Over slaap, biotritme, cortisol, melatonine en processen in je lijf, met een heleboel praktische tips.

Volhouden en back on track

Van het padje? Vind hem terug. Klim weer op de wagen. En hou vol. Omdat je het waard bent! Yes, you are!

Na een half jaar heb jij:

 • een gezonde, vitale basis waarmee je tegen een stootje kunt en niet zomaar meer op een hellend vlak terecht komt
 • genoeg energie om je vol overgave op je bedrijf te storten
 • genoeg energie om daarnaast al je andere ballen moeiteloos in de lucht te houden
 • en de kennis en vaardigheden om dat zo te houden. Voor de rest van je leven.

Ja, ik wil een energie-BOOST!

Ik doe mee en krijg:

 • Een half jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding bij het aanpassen van mijn leefstijl
 • Een volledig op maat en aan mijn eigen situatie aangepast traject 
 • Tips en trucs die het veranderen van mijn leefstijl makkelijk maken
 • Uitgebreide achtergrondinformatie in de online BOOST!-bibliotheek
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep

Ik betaal:

€ 900,00 / ineens*

OF

€165,00 / maand*

* prijzen exclusief 21 % BTW. Betaling per maand geschiedt in 6 termijnen. De kosten zijn als bedrijfskosten aftrekbaar.

Twijfel je nog? Dit zeggen anderen:

JoyceStrategisch schrijfcoach                

Nadat ik de voortekenen van een burn-out voelde, heb ik Femke ingeschakeld om me weer op het juiste spoor te krijgen. Ze ging heel grondig te werk, waardoor ik zeker wist dat alle oorzaken werden meegenomen. Daarna heeft Femke een plan voor me opgesteld waarmee ik zelf aan de slag kon om me weer fit te voelen. De combinatie van ritme, rust, voeding, beweging en aanvullen van vitaminetekorten werkte voor mij top. Zodra ik voelde dat ik klaar was voor de volgende stap, kon ik daar meteen zelf mee aan de slag. Zonder hulp van Femke was ik waarschijnlijk echt die burn-out in gegleden en had ik nu in een medische molen gezeten. Aanrader voor iedereen die toe is aan meer energie met een nuchtere boerenverstand methode!

KimOrganisatiemanager                 

Femke heeft mij heel fijn geholpen toen ik overspannen raakte. Ik wilde op meerdere manieren aan mijn herstel werken, zowel op mentaal als fysiek niveau. Femke nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en kwam met een duidelijke analyse en concreet plan van aanpak. Door haar adviezen en het nemen van ondersteunende supplementen voelde me snel weer letterlijk beter in mijn vel zitten.

MaritSlim en Sportief Opgewekt                 

Femke heeft mij op een zeer prettige en professionele wijze begeleid bij het voorkomen van een burn-out. Haar advies was grondig, goed onderbouwd en gaf mij energie om aan de slag te gaan. Met haar ondersteuning ben ik uit mijn energiedip omhoog geklauterd.

DaniëlleCommunicatiespecialist                 

Femke inspireert en voedt je letterlijk! Met goede en concrete adviezen over voeding en levensstijl maak ik stap voor stap vooruitgang. Dat voelt goed. De kennis en ervaring van Femke is een enorme hulp. Ik kan het je van harte aanraden!